КУХНЯ

SILAMPOS Касерола с капак Drop Satin - Ø 24 см.

129,00 лв.
  • Производител: SILAMPOS
  • Кат. номер: Drop satin 63E124 - CU0924 - 100
- +
добави в количката
Моля, изберете:

SILAMPOS Касерола с капак Drop Satin - Ø 24 см.
• Диаметър: Ø24см
• Дълбочина: 9см
• Вместимост: 4,2 л
• Дебелина на дъното: 7мм
• Материал:Неръждаема стомана - 18/10
• Серия : Drop Satin
• Производител: Silampos / Португалия
• Подходяща за :



Подробно описание

Отворите в капака позволяват излизането на изпарения.   Дизайнът на капака позволява да се използва като табла или като поставка  за горещи съдове.

SILAMPOS-Португалия предлага широка гама съдове от висококачествена неръждаема стомана 18/10 (18% хром и 10% никел), която е с висока устойчивост на корозия и дава възможност за пряк контакт с храна, в съответствие с действащите стандарти и осигуряване на по-голяма хигиена и дълготрайност

Стоманените съдове са едни от най-дълготрайните, неизискващи специални грижи .Могат да се ползват при висока температура, няма опасност от корозия и са безопасни за здравето Ви.

Те могат да се използват за всички видове котлони, включително и индукционни.

Капсулираното дъно със специалната система Impact Disc Plus  дава възможност да не готвите на максимална температура, защото еднакво и ефективно разпределя топлината по повърхността, което Ви спестява време и пести енергия .

Всеки съд е полиран за дълготраен блясък и изисква минимални грижи.

Съдовете от тази серия съчетават в себе си елегантен дизайн, високо качество и най-модерни технологии на производство.

Важно:

Съдовете Silampos Drop Satin могат да се мият в съдомиялна машина или ръчно, но не използвайте абразивни гъби за миене, абразивни и агресивни почистващи препарати

 

Всички съдове SILAMPOS подлежат на строг контрол и проверки при производството, преминали са всички тестове за екологичност и безопасност, извършени както от вътрешни, така и от външни лаборатории, акредитирани за целта.

Съдовете за готвене на марка SILAMPOS се характеризират със:

- превъзходни резултати при готвене;

- оптимално разпределение на топлинната енергия;

- устойчивост на корозия;

- лесно поддържане;

- неръждаемата стомана не променя цвета си, не реагира с храната и е с висока устойчивост на корозия.