Право на рекламации и връщане на стока

Всички продукти, които marama.bg предлага на своите клиенти са персонализирани. При потвърждение на поръчка, клиентът дава конкретни изисквания и информация за име, години, дата, надпис, цвят конец, шрифт и други за нужни за изработката на персонализиран за него продукт. Този продукт не може в последствие да бъде предложен на друг потребител, поради тази причина и съгласно Чл. 57 от ЗЗП стоката не може да бъде върната и/или заменена. 

 

Връщане или замяна може да бъде осъществена само в случаите на производствен дефект на продукта или при допусната грешка от страна на продавача при изработката на персонализацията, като име, дата, надпис, цвят на конец или др. В тези случаи всички разходи по връщането и замяната са за сметка на продавача. При установяване на несъответствие в персонализацията, потребителя е необходимо да се свърже с marama.bg на посочените телефони  + 359 879 103 033 или + 359 898 628 408 или чрез формата за контакт. Продавачът от своя страна организира връщането или замяната във възможно най-кратък срок.

 

При подадена грешна информация за персонализацията от страна на потребителя към продавача, връщането и замяната на съответния продукт се извършва за сметка на купувача, като това се осъществява във възможно най-кратък срок.